Robben Island

Hei bloggen!

I dag dro vi først til et museum om apartheid i det såkalte «Ditstrict Six». Alle de norske ungdommene synes det hele var interessant, utenom om Elise elev som valgte å sitte på telefonen. Videre dro vi et marked, der vi tuslet rundt i en time. Det var mye fint og se på og enda mer fint å kjøpe. Etter å ha glemt Signe og Ingeborg på markedet, satte vi kursen mot havnen. Vi kom selvfølgelig på at Signe og Ingeborg ikke var tilstede og dro tilbake for å hente de. Fra havnen tok vi båten til den historiske øyen like utenfor Cape Town; Robben Island. Båtturen tok rundt en time. Den var veldig kjekk, synes noen. Vi begynte omvisningen med en guide, som var tidligere politisk fange ved øyen, som viste oss litt av fengselet og blant annet fengselscellen til Nelson Mandela. Det var veldig spennende! Guiden vår har forresten bodd i Norge, og har til og med besøkt Volda! Deretter hoppet vi på en buss som kjørte oss rundt på øya, og en mann fortalte om diverse av stedene vi stoppet ved. Vi stoppet for å kjøpe is, før vi dro tilbake til båten. Da vi kom tilbake til byen var det tid for mat før vi dro hjem. Det har vært en nokså lang dag, men en veldig gøy dag!

Klemz fra Bodil og Olga

 


Posted in 2014/2015 by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>