Reisedag til Cape Town!

I dag sto vi opp tidlig, for å komme oss avgårde til flyplassen i Durban i tide. Vel fremme spiste vi en god frokost, før vi satte oss på flyet til Cape Town. Det var en litt rar følelse å skulle fly, men vite at det ikke var hjem til Norge vi skulle enda.  Etter ca 2 timer på fly var vi fremme i Cape Town, der vi ble hentet og fraktet til Colours of Cape Town Lodge- hvor vi skal tilbringe våre siste 4 netter i Afrika.

Etter å fordelt rom og kommet oss til rette, fikk vi gjøre det vi ville resten av dagen. En del av oss tok taxi inn til Waterfront, som er en del av sentrum av byen med mange restauranter og butikker. Første inntrykk av Cape Town er at det er en utrolig fin by, men kontrastene mellom denne byen og hva vi har sett resten av turen er store. Været her er også ganske mye kjøligere, kjennes mer ut som en norsk sommer!

Ingeborg og Signe


Posted in 2014/2015 by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>