Hlane Royal National Park

Etter å ha vært i Shewula i 2 uker til sammen, måtta vi ta farvel med den fine plassen og alle ansatte. Vi spiste en god frokost og de ansatte sang bursdagssangen for Malin, som ble 20 år. Etter litt over en time i bil og en stopp på butikken i Simonye, kom vi fram til Hlane Royal National Park. Her ble vi delt i grupper, der Ellen og Kaja hadde ei hytte, Ingeborg og Signe hadde ei, og resten fikk ei stor hytte for seg selv. Siden Birte og Elise nektet å si noe om plassen før vi kom hit, var forventningene hos de fleste ganske lave. Vi ble derfor veldig positivt overrasket da vi kom inn i huset med flere tomannssoverom, et bad med speil, vannklosett og badekar, ei fin felles stue, og et kjøkken med kjøleskap! Fra vinduet kunne vi også se impalaer, flodhester, elefanter og neshorn.

Vi lagde oss en god lunsj på kjøkkenet vårt, før vi møttes for å dra på gåsafari. Her hadde vi med oss en guide, og vi gikk i to timer for å se på naturen og insekter. Vi fikk sett alt fra bæsj og trær, til store edderkopper og fugler. Etterpå tok vi oss en dusj, og gjorde oss klar for felles middagsbuffet i restauranten. Her fikk vi blant annet smakt på impala-kjøtt og villsvinpølse. Vi ble veldig positivt overrasket over impala-kjøttet, som var veldig mørt og godt. Middagen avsluttet med kaffe og ostekake, før vi dro tilbake til hytta og spilte kort, mens vi hørte på brølene fra flodhestene i dammen like ved.

Ingrid K og Eivor


Posted in 2014/2015 by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>