Shewula

I dag var vår siste jobbedag på huset, den besto av maling og rydding av arbeidsplassen. Jentene jobbet effektivt og alle er svært fornøyde med resultatet. Følelsen av å gi vekk et hus, og være med på prosessen, til en familie som virkelig trenger det er en helt spesiell. Vi føler oss litt som det tv-programmet ‘’Extreme Makeover’’. To av jentene, Ellen og Ingrid K, dro ned til Simunye (Simonje) i følge av Birte og Nomsa(sjefen over alle sjefer her i Shewula). Der skulle vi kjøpe inn alt jentene har notert seg at familiene fra hjemmebesøkene trenger. Vi var ikke tilbake før klokken 16:30. Gøyeste dagen i mitt(Ellen) liv, jeg elsker shopping av hele mitt hjerte.

Da vi returnerte fra shoppingfesten kalte vi på jentene, og alle måtte komme løpende for å hjelpe til å sortere lasteplanet av varer, klær og sko. Sorteringen var et eneste stort kaos vel og merke. Etter en timestid med sortering, dro ‘’regngruppen’’ ut for å dele ut tingene til tre familier. Familiene ble svært glade og det var visst veldig rørende.

Resten av oss tok å fikk unnagjort vasking av klær, selfier i solnedgang og kabaler.

Suss og klem fra Kaja(OrgieOlga – PenisPetrine) og Ellen (BæsjeBodil-GreieGudrun)

 


Posted in 2014/2015 by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>